opvoedingscoaching & Training van uw hond

Snuffel hondencoaching en training geeft individueel les in eigen omgeving. Dit kan thuis zijn en ook buiten in eigen omgeving. Daar speelt het leven van u en uw hond zich af. 

Naast het leren van basis commando's is er ruimte om vragen te stellen. Vooral leren waarom uw hond zich op een bepaalde manier gedraagt. Bewust worden en het gedrag van je hond begrijpen om zo te begrijpen waarom je hond doet wat hij doet. Zodra de lichaamstaal van je hond kunt lezen en bewust bent van je eigen lichaamstaal waarmee je met je hond communiceert ontstaat er een connectie met je hond. 

Uw hond leert alleen die commando's die u uw hond wilt leren. Geen onnodige kunstjes zoals door hoepels springen, slalommen om paaltjes of door tunnels lopen. Uw hond is tenslotte geen circus hond. 

Het gebruik van beloningsnoepjes wordt zoveel mogelijk vermeden. Uw wilt uw hond het commando kunnen laten uitvoeren zonder uw hond te moeten omkopen om iets voor u te doen. 

Kirsten begeleid jouw en je hond met respect voor jullie gevoelens - mening en wensen.

 


Cursus aanbod

Puppycoaching

Een pup is een onbeschreven blad. Het leven ligt nog voor hem. 

Alles wat je pup nu leert aan grenzen, positief contact met andere honden en mensen, Grenzen etc. is bagage voor de rest van het leven van je pup.

Jonge hondencoaching

De puber hond heeft zo zijn eigen begeleiding nodig. 

Zijn belevingswereld wordt groter en verandert ook onder invloed van zijn hormonen. Er zullen moment zijn waarop u zichzelf afvraagt: "heeft mijn hond bananen in zijn oren?"

De puber heeft zijn eigen uitdagingen.

Volwassenhondencoaching

Ook de volwassen hond kent zijn eigen uitdagingen. 


Van trekken aan de lijn naar ontspannen wandelen aan de lijn

Ziet u verschrikkelijk op om met uw hond op pad te gaan? Zodra u buiten loopt heeft u het idee dat u door uw hond uitgelaten wordt.

Losloop coaching

U bent met uw hond op cursus geweest. Op het trainingsveld doet uw hond het geweld. Er wordt geluisterd naar het commando "hier komen". En toch nu de cursussen heeft gedaan is het probleem van hier komen in het bos of ander uitlaatgebied een probleem.


Privacyverklaring En Klachtenprocedure
PDF – 217,5 KB 116 downloads
Huisregels Snuffel Hondentraining
PDF – 123,2 KB 110 downloads
Algemene Voorwaarden Snuffel Training
PDF – 158,3 KB 110 downloads