Bij Snuffel hondencoaching staat maatwerk centraal. Iedere hond en baas zijn unique. Kirsten combineert de filosofie van de Connectiemethode van Geert de Bolster met met de wetenschappelijke training en gedragstherapie van Annorlunda Kennis centrum. Opvoeden van je hond en gedragsbegeleiding is op individuele basis zodat jij en je hond alle aandacht hebben.

Kirsten coached mens en hond bij opvoedvragen, ondersteunt en biedt inzicht in het gedrag en communicatie van jou hond. Als je kennis, begrip in inzicht hebt in je hond in waarom je hond doet wat hij doet ( kan natuurlijk ook een zij zijn) ontstaat er een diepe connectie met je hond. 


Opvoedcoaching & Training

.Het opvoeden en begeleiden van een pup en/of jonge hond is leuk en intensief. In de vele fases die je nieuwe huisgenoot heeft roept vragen op. Hoe kan ik mijn hond helpen zindelijk te worden? Dit zijn de momenten waarop het fijn dat je als baasje je vragen kunt stellen en hulp krijgt met opvoedingsvragen van jou hond. Daarnaast heeft ieder baasje zijn eigen wensen over wat die zijn hond wil leren. Iedere baas en hond zijn samen uniek. 

Product Prijs
Puppycoaching 10 lessen van 45 minuten € 150,00
Puppycoaching 5 lessen van 45 minuten € 80,00
Jonge hondencoaching 10 lessen van 45 minuten € 150,00
Jonge hondencoacing, 5 lessen van 45 minuten € 80,00