Trekken aan de lijn

Trekken aan de lijn. Het is voor veel eigenaren een grote ergernis. Je vraagt je af wie laat wie uit. De hond zijn baasje of de baasje zijn hond? Uw hond loopt al rochelend voor uw uit. Wellicht slingerend van links naar recht over de stoep. 

Het trekken aan de lijn is heel vervelend voor U als baas en ook voor de hond. Dit kan ook tot hele onveilige situatie's leiden. Uw hond kan u zo de weg op trekken of u wordt onderuit getrokken. 

Tijdens het traject "trekken aan de lijn" gaat u inzicht krijgen waarom uw hond trekt aan de lijn. Vaak is stress de oorzaak van trekken. En nee het heeft helemaal niets met "dominantie" te maken. 

Belangrijk is om rust te krijgen in de wandeling. Handvatten te krijgen hoe te voorkomen dat de hond trekt aan de lijn. Het allerbelangrijkste is om inzicht te krijgen waarom de hond trekt aan de lijn.

Aan de hand van een vragenlijst maken we een afspraak voor een consult aan huis. Zo krijgt Kirsten inzicht in het probleem. Aan het einde van het gesprek krijgt u gelijk wat management tips om waarmee u direct aan de slag kunt. U ontvangt binnen 14 dagen een verslag met daarin de oorzaak van het trekken aan de lijn, management en een trainingsplan. We plannen 4 coaching momenten in zodat u ook in de praktijk begeleid wordt. Wekelijks hebben we contact over de vooruitgang met de training. Als u vragen heeft die niet kunnen wachten kunt u uw vraag stellen via whats app of mail.